En plats att arbeta på

Verka

Solbackas framtid rymmer många möjligheter för dig som vill arbeta, starta verksamheter eller driva ditt företag på en inspirerande och utvecklande plats.

Samarbeten på Solbacka

Solbacka behöver en unik sammansättning av verksamheter, boende och besökande för att bli livskraftigt och långsiktigt hållbart. Den resan har startat och redan är vi en unik flora av organisationer, aktiviteter och människor som kommer att utgöra Solbackas livselixir. Vill du vara en av dom?

Bli en av oss på Solbacka. Nyttja alla Solbackas möjligheter för att utveckla dig och ditt företag.

Våra operatörer

De har redan vågat ta steget och utvecklar Solbacka tillsammans med oss. Vill du vara med?

I hjärtat på Solbacka med endast återbrukade möbler och ett 300-årigt olivträd i mitten. Här kan du njuta av kvalitativ mat med sörmländska smaker – sova gott på hotellet eller hyra skolan för fest, konferens eller läger.

Kanske Sörmlands trevligaste golfklubb. Upplev 18-hålsbanan, golfsimulatorn och driving rangen – eller varför inte padeln och gymmet? Som medlem får du dessutom rabatt i restaurangen och andra förmåner.

Butiken ”Hemma på Solbacka” bedrivs av Marie Stenbäck och erbjuder naturnära heminredning, presenter och lokalproducerat hantverk.

Aktörer

Solbacka är en arena där många, många får plats att hitta på saker. Kurser, utbildningar, läger, möten, konferenser, mässor, event, föreställningar, utställningar, tävlingar, festivaler, loppis – ja idéerna är många. Välkommen du också!

Lediga lokaler

På Solbacka finns byggnader och lokaler som letar efter ett nytt syfte, stora som små. Kanske finns det en lösning skulle kunna matcha din idé eller verksamhet perfekt?

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt