Solbacka fylls med ungdomlig kraft!

För ett tag sedan gick vi ut och sökte sommarjobbare. Över 50 ansökningar strömmade in från traktens ungdomar mellan 15-25 och även ett gäng sommarboende. Nu har vi glädjen att meddela att ca 30 stycken kommer få möjlighet att hjälpa oss driva Solbacka i sommar!

För oss var det en självklarhet att driva Solbacka med hjälp av dagens unga från trakten. Dels för att Solbacka har varit en plats för unga att få växa genom tiderna och utbildning har varit en viktig del. Den andra delen är att vi just vill de som har framtiden framför sig är med och testar och utvecklar samhället  tillsammans med alla ni som kommer besöka, äta och sova på Solbacka i sommar. Sommaren är en ett fönster mot framtiden och utan dom – ingen framtid!

Vi hoppas att detta sommarjobb kommer ge ungdomarna möjlighet att få en riktig kickstart på arbetslivet – vi ser att det blir mångas första riktiga sommarjobb. De kommer få testa på många olika områden och därmed både få erfarenhet men också testa sina förmågor. De kommer få jobba med reception, housekeeping, värdar, guider, trädgårdsskötsel och mycket annat roligt. Vi hoppas att alla kommer att känna sig lika värda och att alla kommer att hjälpas åt för att skapa en upplevelse för våra besökare och gäster. Förhoppningsvis kommer vi skapa ett gäng riktiga värdskapsmästare!

Vill du se Andreas berätta lite mer om sommarjobbarna, verksamheter och lite hur projektet växer fram – klicka här! 

Har du frågor om sommaren? Kanske vill boka en natt på hotellet eller kanske en middag eller varför inte både och? Kontakta andreas@sisyfos.se så hjälper han dig!

 

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt