Arbete pågår...

Svårt är roligt enkelt är tråkigt – det är vårt motto!

Nu såhär en och en halv vecka innan öppning så är det verkligen då som vårt motto lever upp till sitt namn. Det är nu vi med glädje och engagemang lägger i en extra växel för på söndag den 19 juni öppnar vi. Vi ser fram emot att se människor parkera sina bilar och komma hit, vandra runt, smaka på maten, ta en kopp kaffe och njuta av det som är Solbackas hjärta – naturen och platsen.

Kommer vi vara klara? Ja absolut är vårt självklara svar, sen om det är något i hörnen en något kanske inte fungerar perfekt första dagen så kommer vi vara stolta och se på den förvandling som Solbacka genomgått senaste månaderna med hjälp av oss, våra partners, grannar, ideella krafter och alla idéer.

Jag hoppas att det är det ni kommer att se potentialen i Solbackalivet och allt som vi och Solbacka ännu har framför oss. I sommar är Solbacka öppet 8 veckor för att visa vad som Solbacka kan bli. Vill du vara med på resan?

Läs mer på hemsidan om allt som händer, hoppas du hittar något som gör att du styr kosan till Solbacka både en och två gånger i sommar.

IMG_1630

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt