Axellent driver hotell och restaurang 2023

Vi är otroligt glada och stolta att berätta att vi har ingått samarbete med Hälleforsnäsbaserade Axellent för driften av hotell och restaurang på Solbacka 2023.
Axellent är en välkänd sörmländsk matkreatör sedan många år tillbaka och driver idag framgångsrikt Bruksrestaurangen, 500 grader och Korv1en i Hälleforsnäs. https://www.axellent.se/
Tillsammans tror vi på att Solbacka kommer kunna växa till ett samhälle, knytpunkt och vardagsrum för grannar, sommargäster, sörmlänningar och besökare vidare ifrån. En plats att njuta av sörmländska smaker, natur och miljöer med lite krydda av lust och skoj!
Att vi har hittat en så stark partner till mat, dryck och övernattning känns otroligt spännande. Sisyfosgruppen kommer så klart fortsatt att fokusera hårt på samhällsutvecklingen av Solbacka med de första bostäderna, våra andra fokusområden såsom hund, barn, arbete, friluftsliv, natur, idrott och hälsa.
Solbacka kommer öppna våren 2023 med ambitionen om att sedan vara en året runt anläggning.
Vi arbetar på tillsammans med planeringen och utvecklingen – och vi kommer berätta mer med tiden. Det ni kan göra redan idag är att följa Solbacka krog och rum på instagram;  https://www.instagram.com/solbackakrogochrum/’
Om du idag har bokningsförfrågningar för event, möten och andra aktiviteter! Hör av dig till andreas@sisyfos.se så hjälper vi dig att komma rätt.

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt