Kom på en sista smygtitt innan öppning!

Välkommen på söndag 22 maj 11-13
Titta hur långt vi kommit och vi avslöjar vad mer som händer i sommar. Var först med att boka på plats!
Här på Solbacka är den höga växeln i!
19 juni öppnar vi Solbacka för en period på 8 veckor där vi vill att ni är med och testar Solbacka och utvecklar platsen med oss. Då kommer ni kunna äta, dricka, sova över, promenera i den fantastiska naturen, spela golf, gå på hundtränings, gå på slagauktion, allsång, gymmet m.m. Var först med att boka – se info nedan!
Vi kommer driva sommaren tillsammans med de 35 sommarjobbarna vi anställt från trakten. De är mellan 15-22 år gamla och kommer att jobba i tre omgångar under sommaren och hjälpa oss drifta hotellet, reception, utomhus och värdskap så att alla ni som kommer i sommar ska känna er välkomna!
Restaurangen Bistro Solbacka är i full planering och vad vi kan berätta redan nu är att de kommer ha ett speciellt eldtema i sommar!
Boka redan in dig på en övernattning med tre rätters middag och frukost. 1295 kr / person i dubbelrum. – hör av dig till andreas@sisyfos.se 🙂
Dubbelrum kostar 1695 med frukost.
I veckan kommer Solbackapojkarna för sitt årsmöte imorgon – äntligen tillbaka på rätt plats! Till de önskar vi ett hjärtligt välkommen tillbaka!

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt