HELA SOLBACKA HAR NU FÅTT EN NY KARTA

Den före detta internatskolan Solbacka, vackert belägen mitt i Södermanland växer både via omfattande renoveringar, välskötta gräsytor, revideringar av kartor och nya aktiviteter.

Redan 4:e november erbjuder OK 65 med hjälp av andra klubbar möjlighet att vandra runt i hela område med en helt ny karta. Den gamla har reviderats av Stockholmstjejen Vendela Rundström och alla som vill kan på Alla Helgonadagen ta kartan i sin hand på Solbacka där det också finns instruktörer 10-12:00.

Precis som vid alla andra aktiviteter kan ALLA åldrar få denna karta i sin hand. Senare kommer flera kartor och däribland skogskartor på kort avstånd från Solbacka.

Kartorna får man behålla och 18-19 november kommer enklare tävlingar med kartor att arrangeras på Solbacka. Då kommer det också att bli möjligt att starta på Sörmlandsleden med lite olika avstånd till Solbacka.

Där väntar varma duschar med tanke på årstiden samt även den mycket omtyckta maten som serveras med underbar utsikt söderut över både golfbana och sjö.

Alla som vill ha mer information kan också ringa Göran Lagerstedt, 070-0738800216 eller Johnny Fransson, 070-2813959.

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt