solbacka tennis

Första tennisspelaren på banan 2024

Tack för sommaren 2024

Hej,

Vi vill tacka för en fantastisk sommar på Solbacka, för det stöd ni visat oss – alla som varit här och njutit av golf, mat, dryck och miljön i regn och i solsken!

Vi ser starkt på framtiden – fler faktorer börjar tyda på en mer positiv utveckling än på flera år. I sommar hade Solbacka Golfklubb, Solbacka krog och rum och Hemma på Solbacka haft otroligt många besökare, fler golfrundor än någonsin har spelats och kanske är det rekord även för antalet maträtter som serveras, hotellrum som det sovits i och hur många linnekläder som köpts – trots den tunga starten med branden som krävde en enorm sammanslutning och kraftansträngning från alla att kunna starta upp med full verksamhet på drygt en månad.

Såklart att alla undrar, vad händer nu? Först och främst måste vi projektera och bygga en permanent restaurang (med följande lösningar för butik och gym) och därför kommer Solbacka krog och rum att göra en säsongsavslutning den 29 september och vi börjar därefter planeringen för nyöppning våren 2025. Det och många nya idéer finns för ett riktigt spännande 2025.

Låt oss berätta mer senare i höst.

 

Varma hälsningar,

Vi på Solbacka

Solbacka krog och rum

Hemma på Solbacka

Solbacka Golfklubb

Sisyfos

20240806_151044
solbacka sommar 2024
20240805_124742

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt