Visningslägenhet i Västerbo

Välkommen in!

Bostäderna i Västerbo står klara och redan har de första flyttat in. Nu står en visningslägenhet klar! Vi hoppas att den ska förmedla känslan om hur det är att bo på Solbacka – nu när Solbacka har gått från en förfallen bortglömt plats och tagit första stegen mot ett litet samhälle på landet. 

Det finns några lägenheter kvar till salu – boka en visning med Linnea Norén på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så får du veta mer. Och med mer menar vi inte bara lägenhetens fördelar och funktioner utan också hur vi tror att Solbackalivet kan gestalta sig. Hyra ut din lägenhet när du är bortrest, ta en lunch på restaurangen, spela en runda golf med vännerna, sätt dig och jobba i vardagsrummet och njut av skogspromenader i den vackra naturen. Eller vad nu Solbackalivet kan vara för dig! Det vi vet är att Solbacka håller på att få det du kanske saknar när du bor på landet men definitivt har de kvaliteter du vill ha för ett lantligt liv. 

Bostäderna kommer fungera lika bra att bo i alltid, eller då och då. 

Lägenheten är möblerad och inredd av Stjärnhovsföretaget “Gårdsstyling”, vi välkomnar fler lokala samarbeten i stort och smått. Hör av dig!

För att boka ett möte och se visningslägenheten, kontakta Linnea Norén: +46 079 201 30 88 | linnea.noren@lansfast.se

På hemnet: https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-solbacka-gnesta-kommun-vasterbo-solbacka-1-20303955
Visning 13 augusti!

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt