Livserbjudandet

Ett hållbart...

När du väljer att bo på Solbacka, ett nytt hållbart samhälle på landet, tänker vi att du inte bara köper en bostad utan också får del av ett livserbjudande. Att Solbacka kan erbjuda något för livet, inte bara ett hem.

Solbacka kommer vara ett hållbart alternativ, men inte bara miljömässigt utan också socialt och ekonomiskt. De två senare är minst lika viktiga som att vi bygger hållbart – att det ska hålla minst lika länge som Solbacka funnits, ett sekel.

Men grunden för hållbart samhälle är människor, människors vilja att engagera sig och mötas och utvecklas i sitt närområde. Utan det finns det inte någon ekonomisk grund för service, god mat, innovativt miljötänkt eller roliga aktiviteter.

Vad kan Solbacka och dess operatörer erbjuda?

Vad kan Solbacka och dess operatörer erbjuda? En fantastisk natur med de två sjöarna som bäddar för lugn men också aktivitet. Padel, golf, vandring, träning generellt är bara i sin linda. Plats för din hund och kanske hästen sen? God mat och dryck att ta med hem eller fester för livet finns på plats. Bostäder att bo i varje dag eller som du äger men hyr ut till andra som vill bo på Solbacka en natt, en vecka eller en helg.

Men det kanske viktigaste av allt, Solbacka har fått ett nytt hjärta och där möter du grannar, vänner, besökare – kanske jobbar en stund, eller bara njuter av atmosfären.

Livserbjudandet växer med tiden och detta kommer uppdateras löpande.

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt