Några veckor kvar av sommaren på Solbacka! (Förlängt till september!)

Har du varit ute och sett hur det blivit? Du har fortfarande tid! 

Solbacka har fått en kickstart på sin förnyade själ och hjärta tack vare alla sommarjobbare, besökare och samarbetspartners som tillsammans skapar energi och aktiviteter på denna magiska plats i hjärtat av Sörmland.

Att varje dag se barnen få ansiktsmålning, hundarna leka vid Dog beach club, någon ta ett avkopplande dopp i poolen, komma in från golfbanan med vänner och slå sig ner i restaurangen, se någon fira farmor på middag, yrvakna gäster på hotellet äta en härlig frukost eller bara ta en promenad har varit fantastiskt! Vi ser fram emot resten av sommaren och att träffa dig!

Titta gärna på facebook eller instagram för att ta del av vad som hänt och vad som är på gång!

Tips!

Passa på att fira födelsedagar, ta med kollegorna, ha släktmiddag eller bo över med några vänner med middag. Bistro Solbacka kommer också planera vissa temakvällar och kvällsaktiviteter så håll ögonen öppna!

Vi är tacksamma för den fina responsen vi mottar och av alla bra feedback vi får för att fortsätta utveckla Solbacka fram till ca 2025. Det är en sommar för att lära känna varandra, alla besökare och Solbacka som verksamhet och plats – vi är väldigt peppade att ta nästa steg i höst! När du besöker oss får du gärna fylla i feedback här

Öppettider

Vi hade tänkt att stänga 14 augusti men på efterfrågan kommer vi att förlänga våra öppettider i augusti och september, dessa tider är preliminära, hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt.

  • Lunch tis-sön från 16 aug-11 sept
  • Brunch söndag 21 aug, 28 aug & 4 sept
  • Middag 16 aug-28 aug, 30 aug-4 sept, 8-10 sept, 13 sept, 24-25 sept
  • Frukost serveras självklart till övernattande gäster

Receptionen, gym, pool, padelbana, kajakuthyrning, dog beach club, appen med rundvandringar kommer vara tillgängligt samma dagar som restaurangen är öppen, övrig tid efter överenskommelse. Golfbanans öppettider hittar ni här

Frågor gällande öppettider, bokning, uthyrning kontakta Andréas Johansson hej@solbacka.se eller ring 0739-90 82 72

Restaurang: Thomas Österman 0736-729 680, bistrosolbacka@gmail.com  

Golfklubben och banan: 0158-410 50 info@solbackagk.se

 

Bostäder på Solbacka

Detta kommer vara vårt fokus i höst att börja rita på lägenheter i Västerbo och fortsätta med detaljplanen för de spännande “microgrid”-husen i sluttningen.

Verksamheter på Solbacka

Om du funderat på en idé eller ser någon möjlighet på Solbacka för ditt eget företag eller någon annans så får du gärna kontakta oss redan nu! För att skapa ett levande hållbart samhälle på Solbacka så kommer det bli lättare med fler entreprenörer som blomstrar här! Kanske inom träning och hälsa, utbildning, hund, friluftsliv eller för kreativa satellitkontor för företag? Hör av dig! emelie@sisyfos.se

Palm, olivträd eller citrusträd hemma? 

Något som varit en “talking piece” är medelhavsväxterna som vi haft på Solbacka i sommar. Dessa är alla till salu och något träd kanske passar bättre hemma hos dig än hos oss? Kom till Solbacka, välj ett träd och hör av dig! Hämtas fr.o.m 14 aug.

Kontakta oss

Vad vill du se på Solbacka?

Vill du bo, arbeta eller besöka? Hör av dig till oss med dina idéer.

Anmäl intresse för Solbacka

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Obligatoriskt